Ardei umpluti cu orez (dietetici)

Carnea si ceapa se trec de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu oul, orezul, patrunjelul tocat, cimbrul, sare si ulei. Ardeii se spala

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10-12 ardei grasi
  • 150 g carne
  • 1 ceapa mica
  • 4 rosii
  • 1 lingura de orez
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 ou
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 fir de cimbru
  • ulei

Mod de preparare

Carnea si ceapa se trec de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu oul, orezul, patrunjelul tocat, cimbrul, sare si ulei.

Ardeii se spala sub jet de apa rece, se curata de

cotor, se oparesc in apa clocotita si se umplu cu compozitia pregatita.

Se prepara un sos (fiert pe foc iute cam 10 minute) din rosii fierte, pasirate, si patrunjel verde, tocat marunt.

Apoi se adauga zaharul si putin ulei, dupa care se toarna

intr-o tava.

In acest sos se asaza ardeii umpluti si se lasa la cuptor circa 45 de minute.
Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

retete dietetice,

retete salate,

Retete vegetariene

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta.   S-a scris mult despre aceste plante cat de...

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide