Ardei umpluti

Amestecam carnea cu orezul, patrunjelul, sarea si piperul. Ungem o tava cu ulei, umplem ardei taiati in doua pe lungime si ii pozitionam in tava. Pe f

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 10 bucati ardei pentru umplut
  • 30 dkg carne macinata
  • 1 cana orez fiert
  • 1 pahar smantana
  • 2 oua
  • 3 fire de frunze de patrunjel taiate marunt
  • Slanina afumata
  • Ceapa rosie
  • Rosii
  • sare
  • piper
  • Cascaval razuit
  • Ulei

Mod de preparare

Amestecam carnea cu orezul, patrunjelul, sarea si piperul. Ungem o tava cu ulei, umplem ardei taiati in doua pe lungime si ii pozitionam in tava. Pe fiecare ardei punem rondele de ceapa, cate o felie de slanina si cate o felie de rosie. Ii ungem cu oul amestecat cu smantana, daca este necesar razuim cascaval deasupra. Prajim in cuptor jumatate de ora.
Alte mancaruri romanesti

Zacusca vinete

Zarzavat

Zacusca de fasole

Zacusca de ghebe

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala