Spala bine ardei si taiei pe jumatate,pe lungime.Scoate cotorul si semintele.Taie ceapa julien si caleste-o in ulei.Adauga ciupercile taiate marunt si
Spala bine ardei si taiei pe jumatate,pe lungime.Scoate cotorul si semintele.Taie ceapa julien si caleste-o in ulei.Adauga ciupercile taiate marunt si lasa pe foc sa scada.separat fierbe orezul in apa cu sare.Cand e aproape fiert pune-l peste ciuperci.Stinge cu rosiile tocate sau zdrobite cu furculita.lasa sa mai dea cateva clocote ,dupa care potriveste cu sare si piper,verdeata.Umple ardeii cu acest amestec si aseaza intr-o tava unsa cu ulei.Stropeste-i cu apa si lasa-i la cuptor cam 20minute.Spre final rade deasupra branza si din loc in loc masline
In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta. S-a scris mult despre aceste plante cat de...
Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici