Ardei in plapumioara de branza

Spala bine ardei si taiei pe jumatate,pe lungime.Scoate cotorul si semintele.Taie ceapa julien si caleste-o in ulei.Adauga ciupercile taiate marunt si

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6ardei grasi
  • 500gr ciuperci
  • 1ceasca de orez
  • 100gr masline rondele
  • 2cepe
  • 1cutie rosii decojite
  • 300gr branza telemea
  • 1legatura patrunjel
  • 1legatura patrunjel si una de marar
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Spala bine ardei si taiei pe jumatate,pe lungime.Scoate cotorul si semintele.Taie ceapa julien si caleste-o in ulei.Adauga ciupercile taiate marunt si lasa pe foc sa scada.separat fierbe orezul in apa cu sare.Cand e aproape fiert pune-l peste ciuperci.Stinge cu rosiile tocate sau zdrobite cu furculita.lasa sa mai dea cateva clocote ,dupa care potriveste cu sare si piper,verdeata.Umple ardeii cu acest amestec si aseaza intr-o tava unsa cu ulei.Stropeste-i cu apa si lasa-i la cuptor cam 20minute.Spre final rade deasupra branza si din loc in loc masline

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta.   S-a scris mult despre aceste plante cat de...

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide