Se taie capacele la ardei, se curata de crutoane si se spala. Se pune ceapa data prin razatoarea mare la calit intr-o cratita, impreuna cu morcovul ra
Se taie capacele la ardei, se curata de crutoane si se spala. Se pune ceapa data prin razatoarea mare la calit intr-o cratita, impreuna cu morcovul ras. Dupa cateva minute, se adauga ciupercile toacte marunt si lasa sa fiarba pana scade zeama.
Se adauga orezul spalat bine peste ciuperci, pasta de tomate, sare, piper dupa gust, si se lasa pe foc cateva minute. Se umple ardeii cu amestecul de ciuperci, se pune cate un capac din branza tofu, si se aseaza intr-un vas si se acopera cu apa. Se fierbe 30 - 40 minute la foc mic. La jumatatea timpului de fierbere se dizolva in putina apa doual inguri de faina si una de pasta de tomate si se toarna in vazul in care fierb ardeii.
Se servesc calzi impreuna cu sos.
Retete de post
Aparent grea, este o ciorbita lejera...chiar buna dupa atatea preparate greu digerabile.
Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ouIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala