Vinetele si ardeii se coc, se curata si se lasa la scurs. Rosiile se decojesc, se pasireaza sau se taie felii. Se taie ceapa felii subtiri si se cale
Vinetele si ardeii se coc, se curata si se lasa la scurs. Rosiile se decojesc, se pasireaza sau se taie felii.
Se taie ceapa felii subtiri si se caleste in ulei.
Intr-un vas termorezistent si aseaza ceapa, apoi un strat de vinete tocate, ardei taiati felii subtiri si, deasupra, rosiile. Se lasa vasul 10 minute la cuptor.
Se serveste rece, cu patrunjel verde, tocat marunt.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de vinete cu maioneza
Vinete umplute cu carne
Vinete coapte
Este Postul Mare al Paștelui și credincioșii duc la biserici colive de grâu, pentru pomenirea celor adormiți...
Coliva de grauIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala