O reteta de paste, originala din Sicilia ce poarta numele de "Spaghetti al nero di seppia con gamberetti flambate al cognac e pomodorini"
Punem spaghetele negre cu cerneala de sepie intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intre timp, incingem 2 linguri de ulei intr-o tigaie si gatim usturoiul si chili pana cand acesta devine moale, dar sa nu se coloreze prea tare.
Adaugam crevetii, amestecam si ii gatim bine. Stoarcem peste continut sucul de lamaie adaugam si rosiile cherry, apoi, inainte de a lua tigaia de pe foc, turnam paharul de cognac si flambam. Scurgem spaghetele si le amestecam cu crevetii si rosile cherry.
Adaugam la final ultima lingura de ulei pentru a oferi un aspect lucios, apoi punem si patrunjelul tocat.
Se decoreaza cu felii de lamaie si busuioc deasupra si se servesc alaturi de un pahar de vin alb.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post