Prajiti baconul sau pancetta intr-o tigaie incinsa cu putin ulei de masline. Cand este aproape gata, adaugati salvia. Cand sunt prajite, scoateti-le d
Prajiti baconul sau pancetta intr-o tigaie incinsa cu putin ulei de masline. Cand este aproape gata, adaugati salvia. Cand sunt prajite, scoateti-le din tigaie si asezati-le pe un servet de hartie ca sa se scurga grasimea. Puneti din nou tigaia pe foc si dupa ce se incinge bine, turnati putin ulei si prajiti scoicile asezonate. Dupa ce le-ati prajit pe ambele parti, stoarceti lamaia deasupra si amestecati. Scoateti scoicile din tigaie si puneti-le pe o farfurie.
Folosind aceeasi tigaie, reincalziti lintea. Turnati peste frunzele de salata dressingul obtinut din ulei de masline si zeama de lamaie. Puneti deasupra baconul si frunzele de salvie crocante si apoi asezati scoicile de jur-imprejurul salatei. Asezati deasupra lintea fierbinte.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Cocktail cu fructe de mare
Mancare de mazare
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios