Scoici cu rice noodles este o reteta de mancare chinezeasca pe care o puteti pregati foarte rapid.Aveti nevoie de taietei din faina de orez,scoici, otet de orez, ardei iute, lime si putin coriandru
Taiati legumele dupa pofta inimii si sotati-le in wok -ul incins cu ulei de masline, impreuna cu zeama de lamaie, mierea, sarea si piperul, praful de chilli. Dupa vreo 4 -5 minute adaugati otetul de orez si plicul cu zahar brun.
Nu e nevoie de smantana sau alte adaosuri. Dupa ce s-au calit legumele, dar nu mai mult de 10 minute, puneti carnea de scoici, presarati putin cimbru, coriandul tocat marunt, si mai tineti pe foc 8 minute, amestecand deliciosul tablou de culori si arome. (Aveti grija mango-ul sa fie foarte bine copt).
Intre timp fierbeti taiteii din faina de orez (fix pentru 2 portii), rice noodles, cu un praf de sare, pe care le incoronati cu putin coriandru si o portie din legumele sotate si fructele de mare.
Se serveste imediat. Mai ornati cu feliute de lime si frunze proaspete de coriandru.
Sursa acestei retete este site-ul culinar Dulcegarii culinare.
Alte retete recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post