Aceasta reteta culinara de creveti si pepene rosu pe gratar este de origine thailandeza. Combinatia marinatei este deosebit de aromata, si va va face sa iubiti pepenele rosu pe gratar.
1. Prima data preparam marinata: intr-un blender amesteca, chilliul, usturoiul, ghimbirul, laptele de cocos, sucul de lime, fulgii de nuca de cocos si sosul de soia pana se omogenizeaza.
2. Pune crevetii intr-un bol si adauga marinata. Lasa la frigider pentru o ora.
3. Incalzeste gratarul si adauga crevetii pe bete de frigarui.
4. Bucatile de mango si de pepene aseaza-le separat pe alta frigaruie.
5. Prajeste frigaruile astefel formate, rotindu-le periodic, pentru 6-7 minute.
Serveste crevetii si pepenele pe gratar alaturi de orez sau frunze de salata.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post