Calamar umplut

Se iau doua bucati calamar congelat si se oparesc in apa pana se fac tubulete, cam 5 min. Se lasa deoparte si intre timp se face compozitia pentru ump

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati de calamar
  • 1 ou
  • ceapa verde tocata
  • calamar tocat
  • hamsie sarata sau afumata
  • 3 rosii
  • pesmet
  • patrunjel verde tocat
  • ulei de masline
  • piper si sare
  • vin alb
  • 2 catei de usturoi tocati

Mod de preparare

Se iau doua bucati calamar congelat si se oparesc in apa pana se fac tubulete, cam 5 min. Se lasa deoparte si intre timp se face compozitia pentru umplutura.

Se face o compozitie din toate ingredientele dupa ce s-au oparit calamarii, ca la fierbere calamarii se micsoreaza. Se umplu calamarii si daca este cazul in capat se prind cu o scobitoare.

Se pun la prajit in ulei de masline cam 5 min. Se adauga vin alb cam o cana. Se lasa cam 10 min la fiert cu capac. Se adauga 3 rosii decojite si taiate cubulete si se mai lasa cateva minute sub capac.


Se condimenteaza cu sare si piper.

Alte retete recomandate:

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post