Alegi zbirciogii intregi, ii speli si le scoti palariile, ii lasi sa se scurga, apoi pui sare pe ei. Carnea de miel tocata o amesteci cu o ceapa, un
Alegi zbirciogii intregi, ii speli si le scoti palariile, ii lasi sa se scurga, apoi pui sare pe ei. Carnea de miel tocata o amesteci cu o ceapa, un galbenus de ou, verdeata tocata, sare si piper macinat. Amestecul acesta iI omogenizezi si umpli palariile de zbirciogi cu el. Ungi o cratita cu unt, pui palariile cu umplutura in sus, acoperi cu apa calda si scazi pe foc mic sau la cuptor. Cand carnea este buna de consumat, adaugi smantana sarata si scazi la cuptor sau pe plita, cu cratita descoperita. Servesti fierbinte, cu smantana, dapa gust. Zbirciogii ii folosesti in ziua in care i-ai cules. In sosul mancarii pui si coditele ciupercilor sa fiarba si le servesti alaturi de palariile umplute.
Alte retete usoare recomandate
Tocanita de pui
Iahnie de fasole
Musaca de vinete
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post