Curatati vrabioara de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o cu un servet de bucatarie. Taiati carnea in felii de circa 2cm g
Curatati vrabioara de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o cu un servet de bucatarie. Taiati carnea in felii de circa 2cm grosime si presarati-o cu piper, boia de ardei si cimbru. Topiti intr-o tigaie 50g unt si puneti feliile de vrabioara la prajit. Prajiti-le la foc mare, cate 2 minute pe fiecare parte, apoi scoateti-le pe o farfurie, puneti pe fiecare bucata de carne cate un cubulet de unt si pastrati-le acoperite la cald. Puneti in tigaie, peste grasimea ramasa de la prajitul carnii, uleiul si adaugati ciupercile fara piciorus dar intregi. Prajiti-le inabusit, la foc potrivit pana cand se rumenesc frumos pe toate partile. Serviti vrabioara de vitel calda cu garnitura de ciuperci, totul stropit cu sosul din tigaie si presarat cu patrunjel tocat marunt.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete recomandate:
Ravioli cu sos de smantana, ciuperci si carne de vita
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta
Friptura de vita la cuptor
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post