Tocanita de Ciuperci cu Mamaliga - Reteta video

Nu intotdeauna ai timp sau chef sa stai ore in sir la bucatarie. Iar asta e o reteta pentru oameni grabiti. Uite cat de repede si cat de usor se prepara!

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 1 ceapa
  • • 3 catei de usturoi
  • • 2 linguri ulei
  • • 25 g unt
  • • 500 gr ciuperci champignion
  • • 500 gr ciuperci brune
  • • sare
  • • piper
  • • ½ lingurita cimbru uscat
  • • 50 ml vin alb
  • • 200 ml smantana de gatit
  • • cateva fire de patrunjel verde

Mod de preparare

Mai intai toaca marunt ceapa si usturoiul si pune-le in uleiul si untul topit, intr-o tigaie mai adanca.

Taie apoi ciupercile in cuburi si pune-le peste ceapa.

Lasa sa fiarba 5 minute si condimenteaza cu sare, piper si cimbru uscat.

Cand ciupercile sunt fierte, stinge cu vinul alb.

Apoi adauga smantana de gatit si mai lasa putin pe foc.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala