Ciupercile se toaca cubulete. Se fierb in in apa cu sare si se scurg. Se toaca marunt cepa si se caleste in ulei. Se curata ardeii de seminte, se tai
Ciupercile se toaca cubulete. Se fierb in in apa cu sare si se scurg. Se toaca marunt cepa si se caleste in ulei. Se curata ardeii de seminte, se taie in fasii subtiri, se adauga peste ceapa si se mentine pe foc inca 10 min. Se adauga ciupercile, se toarna apa fierbinte pana se acopera si se fierb 30 min amestecandu-se continu pana se obtine un amestec consistent. Se abauga jumatate din cimbrul tocat marunt peste ciuperci, se potriveste de sare si se completeaza cu putina apa, se continua fierberea. Dupa 10 min se opereste focul si se adauga restul de cimbru si patrunjel tocat.
Se serveste fierbinte cu mamaliguta si mujdei de usturoi dupa gust
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios