Ciupercile se curata (palaria separat si coditele separat), apoi se taie in felul urmator: coditele se toaca marunt iar palariile se taie in fasii cat
Ciupercile se curata (palaria separat si coditele separat), apoi se taie in felul urmator: coditele se toaca marunt iar palariile se taie in fasii cat se poate de subtiri, dupa care se mai sectioneaza inca o data. In final trebuie sa arate ca niste aschii. Se toaca ceapa marunt si se pune la calit cu o lingura de ulei. Aceeasi operatie se face si pentru gogosari. Se calesc impreuna pana se inmoaie un pic. Se adauga ciupercile si usturoiul si se lasa la fiert vreo 5 minute. Intre timp se paseaza rosiile. Se pun si rosiile pasate si se lasa la fiert, la foc mic, pana scade zeama. Retineti: la aceasta reteta nu se foloseste apa! Spre sfarsit se potriveste de sare si piper si se adauga mararul tocat. Se mai lasa sa dea 2-3 clocote si se inchide focul.
Se serveste cu mamaliga.
Alte retete in imagini delicioase
Ciuperci umplute
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post