Incepem cu ciupercile pe care le spalam si taiem mai mari. Le punem la fiert in apa cu sare si le dam un clocot, doua. Le scur
Incepem cu ciupercile pe care le spalam si taiem mai mari.
Le punem la fiert in apa cu sare si le dam un clocot, doua.
Le scurgem si pastram zeama.
Intre timp curatam ceapa si o taiem marunt. Tocam cele doua legaturi de marar.Intr-o cratita mai mare incingem ulei de masline si frigem ciupercile si ceapa 5-10 min. Adaugam zeama in care au fiert ciupercile, sosul tomat, mararul tocat, vinul, piperul. Lasam la foc mic sa fiarba circa o ora.
Se servseste cu smantana si galuste. Reteta Tocanita de ciuperci a fost propusa de peruzele pe forum culinar.ro
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
Ciuperci umplute cu parmezan,
Ciuperci umplute cu brinza,
Ciuperci in aluat Ciuperci umplute cu sunca si cascaval Ciuperci umplute cu sos de vin rosu
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post