Sufleu de conopida cu ciuperci

Foarte, foarte gustoasa, o mancare de toamna!!

Portii
2
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida mica
  • 300 g ciuperci proaspete Champignion
  • 1 ardei rosu kapia
  • 150 g branza proaspata de vaci
  • 200 ml smantana
  • 2 oua
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Conopida se spala si se desface in buchetele care se baga in apa fiarta cu sare, se lasa sa clocoteasca cca. 10 minute, dupa care se scot si se scurg bine. Se incinge un pic de ulei si se pun la rumenit buchetelele de conopida, ciupercile feliate. Se scurg de grasime.

Intr-o tavita mai inalta, punem conopida si ciupercile, adaugam si ardeiul taiat cubulete mici. Batem ouale impreuna cu smantana si branzica de vaci, saram si piperam dupa gust, adaugam si mararul verde taiat fin si turnam acest amestec peste legume. Dam la cuptor cca. 20 de minute, pana se rumeneste frumos.

Pofta buna!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors