Rulada de ciuperci

Pentru prepararea foii se amesteca faina cu uleiul pe foc, pana se incorporeaza si se adauga treptat apa. Se fierbe pana se obtine o coca ca smantana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Foaia: 6 oua
  • 6 linguri faina
  • 2 linguri unt
  • 6 linguri ulei
  • 1 1/2 pahar cu apa
  • putina sare
  • Compozitia: 300 g ciuperci
  • putin unt
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita faina

Mod de preparare

Pentru prepararea foii se amesteca faina cu uleiul pe foc, pana se incorporeaza si se adauga treptat apa. Se fierbe pana se obtine o coca ca smantana tare. Se ia dup afoc si se adauga untul si sarea si apoi se lasa la rece. Se incorporeaza treptat ouale intregi si apoi se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se introduce in cuptorul incins si se lasa la foc iute cca 10 minute, pana se rumeneste.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post