Alegeti ciuperci albe, carnoase, proaspete si foarte tinere. Spalati-le foarte bine sub jet de apa rece, treceti-le prin masina de tocat si asezati-l
Alegeti ciuperci albe, carnoase, proaspete si foarte tinere.
Spalati-le foarte bine sub jet de apa rece, treceti-le prin masina de tocat si asezati-le intr-un castron.
Intr-un vas de teflon, asezat pe un suport de tabla groasa, puneti jumatate din unt, pe foc domol, si cand untul este fierbinte, adaugati ciupercile tocate.
Potriviti piureul de sare, piper si puneti-i, dupa gust, zeama de lamaie.
Din untul ramas, o lingura cu varf de faina si o cana cu lapte pregatiti un sos alb.
Combinati piureul de ciuperci cu sosul alb si omogenizati foarte bine amestecul.
Serviti-l drept garnitura la fripturi din cele mai
diverse: pui, porc, vanat sau vita.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Tocanita cu ciuperci
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post