Pentru pilaful de hribi se moaie hribii din ajun. Se prajesc in ulei doua cepe taiat marunt. Se adauga orezul ales, spalat si apoi uscat intr-un servet.
Pentru pilaful de hribi se moaie hribii din ajun. Se prajesc in ulei doua cepe taiat marunt. Se adauga orezul ales, spalat si apoi uscat intr-un servet. Cand orezul si ceapa incep sa se ingalbeneasca, se asaza intr-o cratita, impreuna cu 150 g de hribi fierti si taiati felii. Se toarna trei cesti din apa in care au fost muiati si fierti hribii, dupa ce a fost limpezita. Se adauga sare, piper si o lingura de bulion. Se tine la cuptor pana ce orezul este fiert.Atat mancarea, cat si pilaful se pregatesc la fel si din hribi proaspeti. Pilaful de hribi se poate servi si cald, cu sos de smantana.
Pilaful de hribi se serveste rece, dar si cald.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post