Caliti un minut in ulei fierbinte ceapa tocata marunt, adaugati ciupercile spalate si tocate in bucati mai mari, acoperiti vasul si lasati sa fiarba p
Caliti un minut in ulei fierbinte ceapa tocata marunt, adaugati ciupercile spalate si tocate in bucati mai mari, acoperiti vasul si lasati sa fiarba pana cand apa lasata de ciuperci scade complet.
In continuare, treceti prin masina de tocat carnea, franzela muiata in lapte si bine stoarsa, ceapa si ciupercile calite si racite.
Omogenizati compozitia, puneti-o in doua tavi lungi si inguste, unse cu putin unt sau margarina si asezati tavile pe baie de aburi in cuptorul fierbinte pentru ca pasteta sa se rumeneasca frumos.
Decorati preparatul cu cate 2-3 ciupercute fripte la gratar.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci
piept de pui ciuperci
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios