Imi plac pastele, imi plac ciupercile si nu ezit niciodata sa fac aceasta combinatie, iar rezultatul este unul foarte gustos. Retete dietetice
In tigaie pe foc se pune untul, dupa ce s-a topit, se adauga ciupercile curatate daca e cazul, spalate si feliate; dupa ce s-a evaporat apa pe care au lasat-o, se adauga vinul si se lasa la fiert 15 min. Smantana amestecata intr-un bol cu parmezan, se rastoarna peste ciuperci, se amesteca usor, se condimenteaza cu sare, piper si putin busuioc uscat, iar dupa ce s-a ingrosat, se opreste focul.
Pe farfurie se pun paste fierte in apa cu sare, 5-6 min, apoi scurse, deasupra se garnisesc cu sos de ciuperci si se orneaza cu busuioc verde, apoi se servesc imediat.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post