Oua cu ciuperci

Fierbeti ouale moi, curatati-le si puneti-le intr-un vas de iena uns cu unt netopit. Separat, din 50 g de unt, faina si lapte, pregatiti un sos alb p

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 250 g ciuperci
  • o lingura cu faina
  • un pahar cu lapte
  • 150 g unt
  • 250 g cascaval

Mod de preparare

Fierbeti ouale moi, curatati-le si puneti-le intr-un vas de iena uns cu unt netopit.

Separat, din 50 g de unt, faina si lapte, pregatiti un sos alb pe care il fierbeti pe foc domol, amestecand mereu, pana cand acesta se desprinde de pe vas.

Luati vasul la o parte, puneti in sos 200 g de cascaval ras si turnati totul peste ouale din vasul de iena.

Ciupercile care au fost spalate, curatate si calite in unt

(pana s-a evaporat toata zeama lasata), turnati-le peste sosul alb din vas.

Deasupra puneti cascavalul ras, stropiti cu putin unt si

dati vasul la cuptor pentru 25 de minute.

Aduceti vasul cu preparatul la masa si serviti-va, dupa gust.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa

Tocanita cu ciuperci

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors