Iahnie de ciuperci

Iahnia de ciuperci este o mancare cu legume sanatoasa si foarte delicioasa. Ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape, se scurg si se taie lame.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii
  • ciuperci proaspete/conserva 700 g/500 g
  • ulei 100 ml
  • ceapa 250 g
  • vin alb 50 ml
  • patrunjel verde 1 legatura
  • lamaie 1 bucata
  • pasta de tomate 100 g
  • sare
  • 1/2 cub MAGGI de ciuperci

Mod de preparare

Iahnia de ciuperci este o mancare cu legume sanatoasa si foarte delicioasa. Ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape, se scurg si se taie lame. Daca se folosesc ciuperci conservate, acestea se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece si se taie lame. Ceapa si patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza. Lamaia se taie felii. Ciupercile se inabusa in ulei cu 50 ml apa, dupa care se pun ceapa, pasta de tomate, patrunjelul verde, jumatatea de cub MAGGI, sarea, piperul si apa necesara fierberii. Spre sfarsit, se adauga vin.

Iahnia de ciuperci se serveste calda, cu decor de felii de lamaie si patrunjel verde.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors