Alegeti ciuperci tinere, carnoase si albe, taiati-le partea de cotor care a stat in pamant si spalati-le sub jet de apa rece. Fierbeti ciupercile bin
Alegeti ciuperci tinere, carnoase si albe, taiati-le partea de cotor care a stat in pamant si spalati-le sub jet de apa rece.
Fierbeti ciupercile bine si, dupa racire, treceti-le de doua ori prin masina de tocat carne.
Puneti-le intr-un castron si combinati-le cu faina si ouale bine batute, omogenizati amestecul, potriviti de sare si
piper, dupa gust, si din aceasta compozitie faceti galuste mici.
Inainte de a le modela, pudrati-va palmele cu faina, apoi puneti galustele sa fiarba in apa clocotita cu putina sare.
Separat, pregatiti un sos de rosii, astfel: puneti ulei intr-un vas pe foc potrivit, adaugati ceapa tocata fin, rumeniti-o pana se aureste potrivit, dupa care adaugati rosiile decojite si taiate in felii mari, potriviti de sare si piper, dupa gust, apoi lasati sosul sa fiarba 10 minute.
Puneti galustele pe un platou adanc si turnati peste ele
sosul fierbinte.
Pudrati-le cu cascaval ras si aduceti preparatul la masa cat este cald.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci
piept de pui ciuperci
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post