Se spala carnea, se curata si se taie in bucati. Bucatile se sareaza si se bat cu batatorul de lemn. Se dau apoi prin faina si se prajesc in unt, la c
Se spala carnea, se curata si se taie in bucati. Bucatile se sareaza si se bat cu batatorul de lemn. Se dau apoi prin faina si se prajesc in unt, la care se adauga si trei linguri de apa. Se scot bucatile de carne pe o farfurie si se acopera cu un capac, sa se mentina calde.
Se curata ceapa si se taie solzisori. Se pune la calit in tigaia incinsa impreuna cu usturoiul curatat si taiat in jumatati. Se adauga morcovul taiat in bucatele si faina. Cand legumele incep sa se inmoaie si faina sa se rumeneasca, se stinge cu o cana de supa de oase in care s-a desfacut bulionul. Se adauga bucatile de carne si se acopera vasul, lasand sa fiarba inabusit pentru aproximativ 20 de minute. Ciupercile se spala si se taie marunt. Se adauga peste carne impreuna cu un pahar de vin rosu, cand aceasta este aproape gata. Se potriveste de sare si piper si se condimenteaza cu cimbru.
Se serveste cald, cu piure de cartofi.
Alte retete mincare recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Musaca de vinete
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post