Tocati marunt ceapa si caliti-o in unt impreuna cu ciupercile spalate, taiate in felii fine. Cand apa lasata de ciuperci scade, luati vasul de pe foc
Tocati marunt ceapa si caliti-o in unt impreuna cu ciupercile spalate, taiate in felii fine.
Cand apa lasata de ciuperci scade, luati vasul de pe foc, lasati-le sa se raceasca, dupa care combinati-le cu foile de ceapa verde tocate marunt, cu verdeata si sare, dupa
gust.
Puneti in compozitie piper, incorporati unul cate unul galbenusurile, apoi albusurile batute spuma tare.
Dintr-un ou, smantana, faina cat cuprinde si 1/4 lingurita cu sare, pregatiti un aluat.
Ungeti o cratita cu unt, intindeti o foaie de aluat si cu aceasta imbracati fundul si peretii vasului, depasind chiar
marginile.
Turnati aici compozitia de ciuperci, acoperiti-o cu mar-
ginile foii si dati aluatul la cuptor sa se coaca, timp de 30 de minute
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci
piept de pui ciuperci
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post