Crenvursti cu ciuperci

Alegeti carne macra, frumoasa, taiati-o bucati si treceti-o prin masina de tocat. Framantati tocatura cu doua linguri de apa rece, puneti zaharul, om

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc
  • 500 g ciuperci albe
  • tinere si frumoase
  • 250 g slanina
  • sare
  • o lingurita cu zahar

Mod de preparare

Alegeti carne macra, frumoasa, taiati-o bucati si treceti-o prin masina de tocat.

Framantati tocatura cu doua linguri de apa rece, puneti zaharul, omogenizand-o foarte bine si lasati-o la rece, timp de 24 de ore.

Separat, spalati bine ciupercile, taiati-le marunt si puneti slanina taiata in cuburi mici.

Framantati amestecul, apoi umpleti intestine subtiri de oaie pe care le rasuciti din 15 in 15 cm.
Consumati crenvurstii fierti in apa clocotita cu garnituri din salate de cruditati.

Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

ciulama de ciuperci

ciuperci tocanita

piept de pui ciuperci

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors