Curatati ciupercile, spalati-le si puneti la fiert 1,2kg din acestea, in 2 litri de apa si o lingurita rasa cu sare. Dupa ce ciupercile au fiert bine,
Curatati ciupercile, spalati-le si puneti la fiert 1,2kg din acestea, in 2 litri de apa si o lingurita rasa cu sare. Dupa ce ciupercile au fiert bine, scurgeti-le de apa (nu aruncati apa) si cu ajutorul unui blender faceti din acestea o crema. Adaugati atata apa cat sa obtineti crema de consistenta unei smantani mai groase. Ciupercile ramase taiati-le in bucati mai mari si impreuna cu pieptul de pui taiat in bucatele prajiti-le in unt. Cand se evapora toata zeama lasata de ciuperci adaugati sofranul, patrunjelul si mararul tocate si un praf de sare. Mai lasati 30 de secunde la foc mic, apoi puneti totul in crema de ciuperci. Potriviti de sare si piper si amestecati bine.
Se serveste calda.
Alte retete recomandate:
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Ciuperci cu pilaf
Spaghetti cu rosii si ciuperci
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post