clatite umplute cu ciuperci si sunca la cuptor

Se caleste ceapa. Separat se calesc ciupercile in unt, care se adauga apoi peste ceapa calita. Tot acolo se adauga sunca taiata bucatele. Se mai cales

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • clatite
  • 3 conserve ciuperci
  • 300gr sunca
  • 250gr cascaval
  • 1 ceapa
  • sos de ciuperci

Mod de preparare

Se caleste ceapa. Separat se calesc ciupercile in unt, care se adauga apoi peste ceapa calita. Tot acolo se adauga sunca taiata bucatele. Se mai caleste totul inca 2 min. Se pune apa de la doua conserve de ciuperci, sare, piper, busuioc si putina menta uscata.

Intr-o tava unsa cu unt se pune un star de clatite umplute cu compozitia 'calita', peste ele se rade cascaval. Se repeta operatiunea cu alt rand de clatite umplute si se rade iar cascaval. Peste, se toarna un sos de ciperci la care se adauga 2 linguri de smantana, sare, piper, busuioc si menta uscata 'kotany'. Daca se doreste se pot adauga si ciuperci proaspete calite. Se da la cuptor 15 min.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala