Ciuperci umplute cu sunca si svaiter

Se scot piciorusele de la ciuperci, se curata si se spala sub un jet de apa. Se toaca o ceapa marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga piciorusel

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr. ciuperci
  • 3-4 linguri sos alb
  • 100 gr. sunca
  • 100 gr. svaiter
  • 50 gr. unt
  • o lingura pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se scot piciorusele de la ciuperci, se curata si se spala sub un jet de apa. Se toaca o ceapa marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga piciorusele ciupercilor tocate, continuindu-se calirea. Se potriveste de sare si piper. Cind ciupercile sint fierte, se lasa vasul descoperit, sa scada. Palariile ciupercilor, spalate si zvintate, se aseaza pe o tava unsa cu ulei, se umplu ciupercile cu sunca si svaiter, se presara cu pesmet, se stropesc cu unt si se gratineaza.

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...

Varza cu ardei copti si mamaliguta

Gutui cu carne de pui

De cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...

Parteneri
Gustos.RO

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese