Ciuperci umplute

Indepartati piciorusul ciupercilor, spalati-le, scurgeti-le de apa, apoi piciorusele tocati-le marunt. Curatati ardeiul gras de cotor si seminte, spal

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 ciuperci mari proaspete
  • 1 ardei gras
  • 200g telemea de vaca
  • 50g unt
  • 2 rosii
  • 2 fire rozmarin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Indepartati piciorusul ciupercilor, spalati-le, scurgeti-le de apa, apoi piciorusele tocati-le marunt. Curatati ardeiul gras de cotor si seminte, spalati-l si taiati-l in cubulete. Caliti intr-o tigaie in unt ardeiul gras impreuna cu ciupercile tocate, apoi dupa 3-4 minute adaugati rosiile oparite, curatate de pielita si taiate in cubulete si rozmarinul tocat marunt. Caliti totul la foc mic inca 2-3 minute, dupa care luati tigaia de pe foc, lasati 5 minute sa se raceasca si adaugati telemeaua maruntita. Potriviti de sare si piper, omogenizati bine si cu acest amestec, umpleti palariile ciupercilor. Puneti ciupercile astfel umplute intr-o tava pe hartie de copt si coaceti-le in cuptor la foc potrivit circa 30 de minute sau pana cand se rumenesc bine.
Se servesc calde.

Alte retete recomandate:

Ciuperci pane

Ciuperci la gratar

Rulada de ciuperci

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors