Ciuperci rapide

Se unge o tigaie incapatoare cu ulei si se lasa sa se incinga. Ceapa taiata marunt se pune in tigaie si se lasa sa se cristalizeze. Se adauga pasta de

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 conserve cu ciuperci taiate
  • 2 cepe potrivite
  • morcov taiat cubulete
  • 2 linguri pasta de ardei
  • apa
  • 1 lingura de faina

Mod de preparare

Se unge o tigaie incapatoare cu ulei si se lasa sa se incinga. Ceapa taiata marunt se pune in tigaie si se lasa sa se cristalizeze. Se adauga pasta de ardei. Se stropeste cu apa ca sa se inmoaie. Cand ceapa e inmuiata adaugam si morcovul. Adugam apa periodic ca sa nu se prinda de fundul tigaii compozitia.

Spre sfarsitul calirii morcovului adaugam si ciupercile si asezonam cu sare, piper si legume uscate din plic.

Lasa-ti 15 minute sa clocoteasca impreuna si separat faceti un sos din faina si apa.

Intr-un bol puneti 1 lingura de faina si apa cat sa se formeze un sos consistent fara cocoloase. Il turnati in timpul fierberii peste tocana.

Lasa-ti sa se ingroase si apoi dati deoparte.

Pofta buna!
Deasupra se presara patrunjel tocat marunt.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors