Alegeti ciuperci mari si carnoase, taiati-le coditele, spalati-le si scurgeti-le de apa. Sarati putin partea interioara a ciupercilor. Tocati marunt
Alegeti ciuperci mari si carnoase, taiati-le coditele, spalati-le si scurgeti-le de apa.
Sarati putin partea interioara a ciupercilor.
Tocati marunt coditele si resturile de ciuperci sfaramate, adaugati-le patrunjel tocat, sare si piper.
Omogenizati compozitia si cu aceasta umpleti ciupercile. Puneti-le intr-o tava, stropiti-le cu ulei si lasati-le la cuptor, cu foc potrivit, pentru 25-30 de minute.
Preparatul se serveste la dorinta: rece sau cald.
Aduceti preparatul la masa fierbinte, decorat cu patrunjel verde.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Tocanita cu ciuperci
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Cu toate ca este prima data cand fac pizza cu piept de pui, ma declar foarte multumita de rezultat!:) Va astept si pe voi, e...
Pizza cu piept de puiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala