Ciuperci la cuptor

Alegeti ciuperci mari si carnoase, taiati-le coditele, spalati-le si scurgeti-le de apa. Sarati putin partea interioara a ciupercilor. Tocati marunt

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 9 ciuperci mari
  • sare
  • piper
  • patrunjel si ulei

Mod de preparare

Alegeti ciuperci mari si carnoase, taiati-le coditele, spalati-le si scurgeti-le de apa.

Sarati putin partea interioara a ciupercilor.

Tocati marunt coditele si resturile de ciuperci sfaramate, adaugati-le patrunjel tocat, sare si piper.

Omogenizati compozitia si cu aceasta umpleti ciupercile. Puneti-le intr-o tava, stropiti-le cu ulei si lasati-le la cuptor, cu foc potrivit, pentru 25-30 de minute.
Preparatul se serveste la dorinta: rece sau cald.

Aduceti preparatul la masa fierbinte, decorat cu patrunjel verde.

Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa

Tocanita cu ciuperci

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza cu piept de pui

Cu toate ca este prima data cand fac pizza cu piept de pui, ma declar foarte multumita de rezultat!:) Va astept si pe voi, e...

Pizza cu piept de pui
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala