Ciuperci la cuptor

Alegeti ciuperci albe, tinere, carnoase si foarte proaspete, spalati-le in cateva ape reci si puneti-le la fiert intr-un vas cu apa putina timp de 20

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 3 oua
  • o cescuta cu ulei
  • 50 g unt
  • 150 g cascaval ras
  • o lingurita cu faina
  • sare si cateva felii de paine

Mod de preparare

Alegeti ciuperci albe, tinere, carnoase si foarte proaspete, spalati-le in cateva ape reci si puneti-le la fiert intr-un vas cu apa putina timp de 20 de minute.

Scoateti-le cu o spumiera pe un platou si cand s-au racit, treceti-le prin masina de tocat carne.

Asezati tocatura intr-un castron si combinati-o cu ouale

batute bine, faina incorporata cate putin, doua linguri cu cascaval ras, sare si unt, omogenizand foarte bine compozitia.

Puneti ulei intr-o tigaie in care prajiti feliile de paine pe ambele fete.

Asezati painea intr-o forma unsa cu unt, turnati deasupra compozitia de ciuperci, presarati cascaval ras si dati tava la cuptor pentru cateva minute.
Aduceti preparatul la masa fierbinte, decorat cu patrunjel verde.

Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa

Tocanita cu ciuperci

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors