Ciuperci cu verdeata

Curatam ciupercile, se, spala in mai multe ape reci, se toaca impreuna cu coditele si se pun intr-o cratita emailata impreuna cu doua linguri de unt L

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/4 kg ciuperci
  • 1 ceasca de
  • 1 lingurita de faina
  • 1 ceasca de vin
  • sare
  • piper macinat
  • 2 linguri de unt
  • verdeata tocata

Mod de preparare

Curatam ciupercile, se, spala in mai multe ape reci, se toaca impreuna cu coditele si se pun intr-o cratita emailata impreuna cu doua linguri de unt

Le lasam sa fiarba sub capac, o jumatate de ora, timp in

care se adauga cite putina apa ca sa nu se arda ciupercile. Se adauga vinul, se sareaza si se mai scade mincarea un sfert de ora.

Adaugam faina desfacuta in rece, apoi verdeata tocata marunt (de preferinta la ciuperci se foloseste marar), se fierbe fara capac inca un sfert de ora, se pune deasupra mincarii putin piper macinat si se stinge focul.
Mincarea se serveste calda.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors