Se taie ceapa marunt, se prajeste, se pun ciupercile taiate peste ceapa, la care se adauga putina vegeta, sare, piper, cimbru. Se pune o cescuta cu ap
Se taie ceapa marunt, se prajeste, se pun ciupercile taiate peste ceapa, la care se adauga putina vegeta, sare, piper, cimbru. Se pune o cescuta cu apa, cind scade se da la o parte. Se bat separat doua oua cu o lingura faina, se pun ciupercile la foc mic, se amesteca bine si se adauga ouale, amestecind continuu, 1 minut
Se da la o parte si se adauga doua linguri de smintina. Separat, se face mujdei de usturoi, se pune peste continut, se amesteca si, la sfirsit, se pune marar.
Se servesc cu mamaliguta sau simple
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala