Se dizolva zaharul sau edulcorantul in vin. Se curatza ciupercile si se taie felii (sau se scurg de zeama daca sunt din conserva). Se stoarce lamaia.
Se dizolva zaharul sau edulcorantul in vin.
Se curatza ciupercile si se taie felii (sau se scurg de zeama daca sunt din conserva).
Se stoarce lamaia. Se dinstuie ceapa in uleiul de masline.
Se adauga vinul indulcit,sucul de rosii , zeama de lamaie , dafinul , cimbrul , patrunjelul tocat , sare si piper.
Se adauga ciupercile si se lasa la dinstuit 10 min.
Eu am vrut mai multa zeama si am adaugat si putina apa.
Se servesc cu garnitura de orez.
Pofta buna!
Reteta Champignons a la greque a fost propusa de simonaro29 pe forum culinar.ro
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
Ardei capia umpluti cu ciuperci,
Chiftele cu ciuperci
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post