Budinca de paine cu ciuperci este o reteta potrivita pentru ovo-lacto vegetarieni. Este o budinca minunata, gustoasa, deloc greu de preparat.
Se unge o tava cu unt, si se aranjeaza 4 felii de paine.
Se calesc 4 cepe verzi taiate marunt impreuna cu 200-250 gr ciuperci taiate felii pana incep sa se imoaie. Se adauga 2 linguri vin alb sau apa fierbinte si se mai calesc 4-5 minute. Se lasa sa raceasca la temperatura camerei se amesteca cu 250 gr.cascaval sau brinza galbena rasa si se aranjeaza pe feliile de paine.
Se bat 4 oua mari cu 2 pahare lapte 1/2 lingurita timin,1/2 lingurita mustar, piper (sare la nevoie)si se toarna pe ciuperci. Se coace la 180 de grade 35-40 de minute.
E delicioasa si dupa ce e reincalzita in micro.
Pofta buna! Reteta Budinca de paine cu ciuperci a fost propusa de judy pe forum culinar.ro
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala