Budinca de carne cu sos de ciuperci

Alegeti pieptul si pulpele pasarii, dezosati-le si treceti carnea prin masina de tocat, impreuna cu painea muiata in lapte si bine stoarsa. Adaugati

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • O pasare
  • 3 felii de franzela
  • 6 oua
  • 100 g unt
  • o cana cu lapte
  • pesmet
  • sare
  • 500 g ciuperci
  • o lingurita cu faina
  • o ceapa si un pahar cu smantana

Mod de preparare

Alegeti pieptul si pulpele pasarii, dezosati-le si treceti carnea prin masina de tocat, impreuna cu painea muiata in lapte si bine stoarsa.

Adaugati galbenusurile, puneti in tocatura sare, piper, dupa gust, si 50 g de unt, omogenizand compozitia. Bateti spuma tare albusurile si adaugati-o in tocatura de carne.

Ungeti un vas de teflon cu unt, tapetati-l cu pesmet, turnati compozitia, deasupra puneti restul de unt si dati preparatul la cuptor sa se coaca.

Pregatiti sosul de ciuperci: puneti intr-o cratita de teflon 50 g de unt, in care caliti ceapa, ciupercile tocate si, cand amestecul incepe sa se rumeneasca, puneti faina combinata cu smantana si mai lasati pe foc 2 minute.
Serviti budinca decorata cu sosul de ciuperci.

Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa

Tocanita cu ciuperci

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors