Biftec cu ciuperci

Muschiul se taie in felii potrivit de groase, care se trec prin faina si se prajesc in ulei incins. Se scot pe o farfurie si se lasa pe marginea plite

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr muschi de vaca
  • sare
  • piper (macinat)
  • 1 lingura de faina
  • 1 ceasca de ulei
  • 1 pahar de smintina
  • 250 gr ciuperci
  • 1 pahar de vin alb
  • verdeata tocata

Mod de preparare

Muschiul se taie in felii potrivit de groase, care se trec prin faina si se prajesc in ulei incins. Se scot pe o farfurie si se lasa pe marginea plitei. In uleiul ramas se pun ciupercile curatate si spalate bine, taiate felii subtiri. Se acopera cratita si se lasa sa scada un sfert de ora. Se adauga vinul, sarea si piperul macinat, apoi smintina. Sosul se scade pe foc mic impreuna cu verdeata tocata, zece minute. Se pun biftecurile peste sos si se tine cratita in cuptorul incins un sfert de ora.
Se servesc fierbinti.

Alte retete cu ciuperci:

Ciulama de pui cu ciuperci si smantana

Ciuperci la gratar

Ciuperci cu smantana

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors