Tuscan garlic chicken

Faina se amesteca cu sarea, piperul si ierburile italene si se drege pieptul de pui intreg sau taiat felii. Se prajeste in 3 linguri ulei de masline

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 piepti de pui
  • 1 1/2 cups faina
  • ierburi italiene
  • 1 lingura sare
  • 1 lingurita piper negru
  • o cutie spaghete
  • fettuccini sau ce vreti voi
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1 lingua usturoi
  • 1 ardei rosu taiat julienne. 1/2 cup vin alb(se poate si fara)
  • 200 grame spanac taiat sau congelat
  • 2 cups smintina lichida
  • 1 cups parmezan ras

Mod de preparare

Faina se amesteca cu sarea, piperul si ierburile italene si se drege pieptul de pui intreg sau taiat felii.

Se prajeste in 3 linguri ulei de masline pina devine auriu (eu l-am prajit mai bine).

Apoi se pune puiul pe o hirtie de copt si se da la cuptor preincalzit la 180 C pentru 10-15 minute.

Separat incalziti restul de ulei, cele 2 lingurite si adaugati usturoiul si ardeiul rosu si caliti pentru 1 minut, apoi adaugati o lingura de faina, vinul, spanacul si smantina lichida si da-ti intr-un clocot.

Eu spanac nu am avut si am pus ardei verde si galben.

Lasam focul ma incet pina ce sosul devine mai grosut atunci adaugam parmezanul ras si pastele fierte intre timp.

Amestecam bine si servim cu parmezan ras deasupra si puiul de la cuptor.

Reteta propusa de Sarah_NC

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors