Tocinei (Kartoffelnpuffer)

Se curata cartofii, se dau pe robot sau pe razatoarea cea mai mica (se obtine o pasta foarte fina). Se pun intr-un vas, se adauga faina si ouale, sare

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 cartofi
  • 2 oua
  • 3 linguri mari de faina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata cartofii, se dau pe robot sau pe razatoarea cea mai mica (se obtine o pasta foarte fina). Se pun intr-un vas, se adauga faina si ouale, sarea si piperul si se amesteca.

Intr-o tigaie, se incinge o lingura de ulei. Se ia cate o lingura din compozitie si se intinde in tigaie. Tocineii astfel obtinuti (cam 4 la o prajire) se rumenesc pe ambele parti.
Calzi, cu smantana sau iaurt.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ou

Aparent grea, este o ciorbita lejera...chiar buna dupa atatea preparate greu digerabile.

Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ou
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala