Se incinge ceaunul. Se pune in ceaun slanina la topit. Dupa ce slanina s-a topit se adauga ceapa taiata marunt si ardeii taiati cubulete. Se lasa la p
Se incinge ceaunul. Se pune in ceaun slanina la topit. Dupa ce slanina s-a topit se adauga ceapa taiata marunt si ardeii taiati cubulete. Se lasa la prajit ceapa si ardeii. Se adauga cartofii taiati in cuburi mari, se lasa tot la prajit. Se adauga boia, si dupa inca 5 min. suficienta apa cit sa acopere cartofii. La primul clocot se adauga patrunjelul si dupa care se mai lasa pe foc 2 clocote.
Se serveste cald. In functie de ceaun, cantitatile se modifica. Poate fi reincalzit pe un foc la aragaz daca e cazul dupa un timp.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post