Tocanita de cartofi cu carne de vita

Carnea se taie cuburi, ceapa se toaca, prazul se taie rondele. Cartofii, telina, radacina de patrunjel si morcovii se curata si se taie cuburi. Se pra

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 700 g carne vita 2 cepe
  • 400 g cartofi fainosi
  • o radacina telina mica
  • 4 morcovi
  • 2-3 radacini patrunjel
  • un fir de praz
  • 2 linguri ulei
  • 800 ml supa de carne
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Carnea se taie cuburi, ceapa se toaca, prazul se taie rondele. Cartofii, telina, radacina de patrunjel si morcovii se curata si se taie cuburi. Se prajeste carnea in ulei si se scoate. Se incalzeste supa de carne. Intr-un vas termorezistent cu capac se spun straturi alternative de carne, cartofi, telina, morcovi, radacina de patrunjel, praz si ceapa. Peste fiecare strat se presara sare, piper si chimen. Se toarna desupra supa. Se acopera cratita si se da la cuptor. Daca este nevoie se mai completeaza cu putina apa. Se tine 60-70 min la cuptor pina zeama aproape a scazut iar legumele s-au muiat.
Se serveste cu patrunjel verde tocat, presarat desupra.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors