Sufleu de cartofi cu sunca

Se toaca sunca si se dau cartofii prin masina. Se amesteca totul cu galbenusurile si sarea. Se adauga la urma albusurile batute spuma. Se pune compozi

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc. cartofi mari fierti
  • 3 felii sunca
  • 2 oua
  • 2 linguri unt
  • sare
  • cascaval ras
  • pesmet

Mod de preparare

Se toaca sunca si se dau cartofii prin masina. Se amesteca totul cu galbenusurile si sarea. Se adauga la urma albusurile batute spuma. Se pune compozitia intr-o forma unsa bine cu unt si presarata cu pesmet sa se coaca la cuptor potrivit. Deasupra se pun bucatele de unt sau se presara cascaval ras. In loc de sunca se pot pune mezeluri, pastrama sau limba fiarta.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Negresa cu ciocolata neagra, nuca si crema de mascarpone

Un fel de brownies cappuccino, o bunatate, ce sa mai...

Negresa cu ciocolata neagra, nuca si crema de mascarpone
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide