Snitele de cartofi cu ochiuri

Se rad cartofii curatati, spalati, stersi si se amesteca cu oul intreg, ½ lingurita de sare si faina. Se pune cite o lingurita plina din compozitie i

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi mari
  • 1 ou
  • 1 lingurita plina de faina
  • 150 g ulei
  • ochiuri (8 oua)
  • 1 lingurita de otet
  • 20 g unt
  • sare

Mod de preparare

Se rad cartofii curatati, spalati, stersi si se amesteca cu oul intreg, ½ lingurita de sare si faina. Se pune cite o lingurita plina din compozitie in uleiul incins, se turteste cu o furculita ca sa fie cit mai subtire si se rumeneste pe amindoua partile.
Se serveste cu ochiuri romanesti

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu sparanghel

"picnicul bucatarasilor" Cat mai este sezonul sparanghelului va invit sa incercati o tarta delicioasa!

Tarta cu sparanghel
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala