Se taie carnea in felii, se curata cartofi, ceapa se curata si se taie rondele. Apoi carnea se prajeste rapid intr-o tigaie bine incinsa cu putin ulei
Se taie carnea in felii, se curata cartofi, ceapa se curata si se taie rondele. Apoi carnea se prajeste rapid intr-o tigaie bine incinsa cu putin ulei in ea numai 2 min pe fiecare parte, ceapa se caleste si ea. Intr-o oala mai mare se pune un strat de cartofi, unu de ceapa, unu de carne, se continua asa pina totul este asezat in oala in straturi. La sfirsit se adauga berea, sarea, piperul, apa amesecata cu pastila sau vegeta. Puneti sa fiarba la temperatura mijlocie timp de 44 min sau 1 ora fara sa amestecati in micare. Cind este gata se presara deasupra ei patrunjelul tocat marunt.
Se seveste cu sfecla rosie
"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala