Sjomansbiff

Se taie carnea in felii, se curata cartofi, ceapa se curata si se taie rondele. Apoi carnea se prajeste rapid intr-o tigaie bine incinsa cu putin ulei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de vita
  • 1 kg ceapa
  • 1
  • 5 kg cartofi
  • 3 dl bere
  • sare
  • piper negru dupa gust
  • o pastila de bulion de carne de vita la un litru apa sau vegeta
  • patrunjel

Mod de preparare

Se taie carnea in felii, se curata cartofi, ceapa se curata si se taie rondele. Apoi carnea se prajeste rapid intr-o tigaie bine incinsa cu putin ulei in ea numai 2 min pe fiecare parte, ceapa se caleste si ea. Intr-o oala mai mare se pune un strat de cartofi, unu de ceapa, unu de carne, se continua asa pina totul este asezat in oala in straturi. La sfirsit se adauga berea, sarea, piperul, apa amesecata cu pastila sau vegeta. Puneti sa fiarba la temperatura mijlocie timp de 44 min sau 1 ora fara sa amestecati in micare. Cind este gata se presara deasupra ei patrunjelul tocat marunt.
Se seveste cu sfecla rosie

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala