Pulpa de porc cu legume si macrou afumat.

Se ia pulpa de porc se spala si se taie felii cam de 1 cm, se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei, se pune intr-o tava de cuptor unsa cu ulei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2kg pulpa de porc
  • 1/2kg cartofi
  • 2 cepe
  • 2 ardei rosii
  • 1 macrou afumat
  • sare
  • piper
  • boia de ardei

Mod de preparare

Se ia pulpa de porc se spala si se taie felii cam de 1 cm, se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei, se pune intr-o tava de cuptor unsa cu ulei si o cana de apa, se da la cuptor acoperita cu folie de aluminiu.

Cand carnea este fragezita, se scoate si se pune deoparte putin, pentru ca in tava se vor pune cartofii se curata si se taie cuburi, cepele taiate rondele si ardei taiati la fel, se mai condimenteaza cu putina sare legumele, apoi se mai pune o cana de apa calda se acopera iar cu folie si se da la cuptor, cand legumele s-au inmuiat(fiert) se pune macroul curatat de pielita si oase si carnea de porc care a fost scoasa inainte de a fi puse legumele in tava.

Se mai lasa cat sa se rumeneasca carnea si se scoate.

Macroul acela afumat ii da o savoare care se potriveste perfect cu carnea de porc.

Se poate face si fara macrou, se mai pot adauga ce legume dorim, ciuperci, conopida, optional pentru fiecare.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors