Platou de costite de porc cu vin

Intr-o farfurioara adanca se amesteca piperul macinat, mierea, uleiul. Se ung cu mana costitele cu acest sos si se lasa sa stea cateva min. sa intre p

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg costite de porc
  • o lingura de supa de: piper picant {optional}
  • piper dulce
  • miere
  • ulei de masline
  • 300 ml vin
  • sare si patrunjel tocat

Mod de preparare

Intr-o farfurioara adanca se amesteca piperul macinat, mierea, uleiul. Se ung cu mana costitele cu acest sos si se lasa sa stea cateva min. sa intre putin in ele. Se aseaza costitele in cratita, se pune usturoi taiat bucatele mici, paharul cu vin si patrunjel. Se da la cuptor cca 30 minute.
Se servesc cu cartofi natur sau copti.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt

Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala