Intr-o farfurioara adanca se amesteca piperul macinat, mierea, uleiul. Se ung cu mana costitele cu acest sos si se lasa sa stea cateva min. sa intre p
Intr-o farfurioara adanca se amesteca piperul macinat, mierea, uleiul. Se ung cu mana costitele cu acest sos si se lasa sa stea cateva min. sa intre putin in ele. Se aseaza costitele in cratita, se pune usturoi taiat bucatele mici, paharul cu vin si patrunjel. Se da la cuptor cca 30 minute.
Se servesc cu cartofi natur sau copti.
Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.
Desert cornulete cu umplutura de dovleac coptIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala